Tuesday, February 2, 2010

Michael's Percent Scribepost for Feb. 1 2010

1st question:

1st way:35x1.11=38.85 I multiplied it by 1.11 because 35 divided by 1 is 100% and 0.11 would be 11%.

2nd way
:



After you find the pst amount and the gst amount you just add the taxes to the price answer= 38.85


=================================

2nd question:


1st way:
35/5=7 (20%) so it is a 7$ discount 35-7
=28 (new 100%)
28x1.11= 31.08

2nd way:












5 comments:

Camille873 February 2, 2010 at 8:36 PM  

good job michael i liked how you put pictures and explained it very good job !!

Abigail8-73 February 2, 2010 at 11:01 PM  

Good Job Mike! I like the pictures you put and made. But the picture you took from mytextbook is kind of distorted. besides that everything is well done! good job again (:

hannah873 February 3, 2010 at 8:57 PM  

Nice job micheal. I somehow like the pictures you added, not only because it's different from what other people do, but also because it's clear and it explains how you got the answer perfectly clear.

Alexander8-73 February 4, 2010 at 4:46 PM  

Nice job Micheal I like you pictures and your explanation.

Jemineth873 February 6, 2010 at 5:34 PM  

your post was great. you had pictures that you added which clearly states how to solve the question and you also had explanations. Great Job michael (: !

Statcounter

Lorem Ipsum

About This Blog

Calculator





powered by math calculator at calculator.net

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP